Za najmlađe

 Kikići

Plesni sat za naše najmlađe sastoji se od zagrijavanja i brojnih plesnih sekvenci kroz koje razvijaju motoričke sposobnosti i ritmičnost. Kroz igru nastaju plesni koraci i njihove prve plesne koreografije.

Jazz

 Jazz ples je plesna forma stvorena na ritam i tehniku jazz glazbe s početka 20.st. no danas se izvodi na sve vrste glazbe.

Karakteristike jazz pokreta su izolacije tijela, fluidnost, sloboda i prirodnost pokreta, muzikalnost. Naglasak se stavlja na ekspresiju i reflektiranje emocija kroz pokret tijela.
U koreografijama vlada zarazna energija koja pruža zadovoljstvo kako plesaču tako i publici te razvija karizmu svakog pojedinog plesača koreografije.

 

Hip Hop

 Hip hop predstavlja ulični plesni stil izvođen na hip-hop glazbu. Tipični pokreti su zamrzavanje tijela, kontrakcije i opuštanje mišića točno na ritam glazbe. Danas se hip-hop pleše i na druge glazbene žanrove pa imamo hip-hop house, modern, 80-te, jazz-funk…

MTV Commercial

Mtv commercial je plesni stil tipičan za video spotove r’n’b glazbenika. Sastoji se od brzih pokreta s naglaskom na fluidnost tijela koje prati riječi i ritam pjesme. Plesni stil originalno potječe iz jazz funka. Inspiracija se većinom izvlači iz video spotova prikazanih na samom MTV televizijskom programu.

Balet

Balet je jedna od najstarijih plesnih tehnika koja je temelj svim ostalim plesnim stilovima.
Balet karakteriziraju stroge forme tijela i otvoreni položaj stopala.Baletna tehnika ne poznaje upotrebu sile i naglih pokreta. Svi pokreti moraju biti kontrolirani i ne smiju se izvoditi sa zgrčenim mišićima, već istegnutim u ‘daljinu’.

Suvremeni

Suvremeni se pojavljuje krajem 20. st. te spaja modern i balet na način da koristi snažan i kontroliran rad nogu iz baleta i koncentraciju na torzo iz modern-a. Naglašen je rad na podu i improvizaciji kao i konstantne kontrakcije i opuštanje tijela.

Fusion

Fusion je kombinacija dva ili više plesnih stilova. Koreografija može ići u svim smjerovima i ne ograničava ju samo jedan plesni stil.