Za najmlađe

 Kikići

Plesni sat za naše najmlađe sastoji se od zagrijavanja i brojnih plesnih sekvenci kroz koje razvijaju motoričke sposobnosti i ritmičnost. Kroz igru nastaju plesni koraci i njihove prve plesne k

Jazz

 Jazz ples je plesna forma stvorena na ritam i tehniku jazz glazbe s početka 20.st. no danas se izvodi na sve vrste glazbe.

Karakteristike jazz pokreta su izolacije tijela, fluidnost, sloboda i prirodnost pokreta, muzikalnost. Naglasak se stavlja na ekspresiju i reflektiranje emocija kroz pokret tijela.
U koreografijama vlada zarazna energija koja pruža zadovoljstvo kako plesaču tako i publici te razvija karizmu svakog pojedinog plesača koreografije.

 

Hip Hop

 Hip hop predstavlja ulični plesni stil izvođen na hip-hop glazbu. Tipični pokreti su zamrzavanje tijela, kontrakcije i opuštanje mišića točno na ritam glazbe. Danas se hip-hop pleše i na druge glazbene žanrove pa imamo hip-hop house, modern, 80-te, jazz-funk…

MTV

Mtv plesni stil tipičan za video spotove r’n’b glazbenika. Sastoji se od malih i brzih pokreta s naglaskom na fluidnost tijela koje prati riječi i ritam pjesme.

Balet

Balet je jedna od najstarijih plesnih tehnika koja je temelj svim ostalim plesnim stilovima.
Balet karakteriziraju stroge forme tijela i otvoreni položaj stopala.Baletna tehnika ne poznaje upotrebu sile i naglih pokreta. Svi pokreti moraju biti kontrolirani i ne smiju se izvoditi sa zgrčenim mišićima, već istegnutim u ‘daljinu’.

Suvremeni

Suvremeni pojavljuje se krajem 20. st. te spaja modern i balet na način da koristi snažan i kontroliran rad nogu iz baleta i koncentraciju na torzo iz modern-a. Naglašen je rad na podu i improvizaciji kao i konstantne kontrakcije i opuštanje tijela.

Fusion

Fusion je kombinacija dva ili više plesnih stilova, pretežno Mtv jazza i moderna gdje je koreografija usredotočena na različite brzine pokreta i načina izvođenja.